Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 15055
Kategorie: Zelenina

Ingredience

100 g Brokolice
100 g Celer řapíkatý
4 ks Kedlubna
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Nové koření mleté
1 polévková lžíce Ocet Sherry
4 polévková lžíce Olej sezamový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř cayenský
3 polévková lžíce Sezam - semena
1 špetka Sůl
400 g Sýr sójový - Tofu
375 ml Vývar zeleninový
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 418kJ
9% Sacharidy 31 g
254% Tuky 190 g
32% Sodík 646 mg
27% Bílkoviny 15 g

Plněné kedlubny s tofu postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, povaříme 8 minut v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat.

2

Kedlubny oloupeme, vršek skrojíme, vnitřek vydlabeme tak, aby zůstala centimetr silná stěna.

3

Tofu necháme okapat, nakrájíme na malé kostičky, zakapeme sójovou omáčkou a octem, promícháme, necháme odležet.

4

Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky, očištěnou brokolici rozdělíme na růžičky.

5

Všechnu zeleninu podusíme na rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, přidáme nové koření. Na závěr vmícháme zaksysanou smetanu.

6

Kedlubny naplníme připravenou směsí, posypeme semínky opraženými na sucho a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept