Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1507
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
0,5 l Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Nové koření celé
4 polévková lžíce Olej stolní
1 g Pepř černý celý
1 g Pepř černý mletý
150 g Protlak rajčatový
250 g Rajčata
10 g Sůl
1 g Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 659kJ
7% Sacharidy 25 g
50% Tuky 38 g
70% Sodík 1 g
83% Bílkoviny 47 g

Roštěnky na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.

2

Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a zpěníme ji v kastrole na oleji. Přidáme maso a lehce ho z obou stran opečeme. Podlijeme trochou horkého vývaru, přidáme rajčatový protlak, nové koření, bobkový list, tymián, pepř a zvolna podusíme.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu přecedíme a přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu a cukr. Maso vrátíme do omáčky, přidáme rajčata nakrájená na osminky a vše krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept