Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15074
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 polévková lžíce Chilli omáčka
1 ks Cibule
225 g Fazole černé
150 g Hrášek
1 ks Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 g Šunka dušená
75 g Sýr Feta
250 g Tortilla
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 239kJ
20% Sacharidy 73 g
18% Tuky 14 g
20% Sodík 393 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vejce motuleňos postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme přes noc máčet, slijeme, propláchneme vodou a necháme okapat. Dáme do hrnce, přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, vaříme na mírném ohni 40 minut. Vmícháme nasekaný koriandr, sůl, pepř a udržujeme teplé.

2

Hrášek uvaříme do měkka, slijeme a necháme okapat. Tortilly napaříme nebo nahřejeme.

3

Usmažíme volská oka, uchováme teplá. Do oleje po vejcích přidáme kostičky šunky a hrášek, prohřejeme.

4

Tortilly položíme na nahřáté talíře, na každou dáme lžíci fazolí a vejce, které přelijeme lžící ostré chilli omáčky. Vejce obložíme hráškem se šunkou, posypeme rozdrobeným sýrem a podáváme se salsou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept