Recept

Vejce se zapékanými fazolemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 15139

Ingredience

2 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
425 ml Fazole bílé sterilované
4 polévková lžíce Minerální voda perlivá
100 g Okurka salátová
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 479kJ
14% Sacharidy 51 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 296 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vejce se zapékanými fazolemi postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme vejce, minerální vodu, sůl a pepř. Přidáme omytou, nadrobno nakrájenou pažitku.

2

Fazole vyklopíme z konzervy a ohřejeme je na pánvi.

3

Na teflonové pánvi osmažíme za častého míchání připravená vejce.

4

Míchanými vejci a horkými fazolemi obložíme krajíce chleba a ozdobíme kolečky omyté okurky a osminkami omytých rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept