Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15162
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
250 g Hlíva ústřičná
250 g Houby Shitake sušené
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 šálek Petržel - nať
100 g Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
800 g Telecí kotlety
3 polévková lžíce Tuk Hera jedlý
250 ml Víno červené
250 g Vývar z hovězích kostí
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 671 kcal
Kilojoule 2 807kJ
17% Sacharidy 60 g
30% Tuky 22 g
25% Sodík 493 mg
93% Bílkoviny 52 g

Cibulové taštičky postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Houby opláchneme a nakrájíme. Olej rozehřejeme na pánvi a cibuli s houbami na ní podusíme. Osolíme a opepříme.

2

Omyté maso osušíme, nakrájíme na 4 plátky, ostrým nožem vyřízneme do každého plátku kapsu, naplníme podušenými houbami a upevníme špejlí.

3

Na pánvi rozehřejeme tuk, kapsy na něm smažíme po obou stranách 5 minut. Zhruba 5 minut necháme odležet.

4

Petržel opláchneme, nasekáme a přidáme na pánev. Vmícháme smetanu, víno, vývar a worcesterskou omáčku, zamícháme, již nevaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept