Recept

Polévka z rajčat a zeleniny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 1517

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
2 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
100 g Hrášek
1 ks Květák
1 špetka Majoránka
100 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Máslo čerstvé
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 kg Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 794kJ
9% Sacharidy 32 g
66% Tuky 49 g
33% Sodík 664 mg
22% Bílkoviny 13 g

Polévka z rajčat a zeleniny postup přípravy receptu:

1

Na půlky nakrájený česnek s ostatním kořením vyvaříme v malém rendlíku.

2

Očištěnou, nahrubo pokrájenou zeleninu podusíme na másle zvlášť. Podušenou zeleninu přelijeme odvarem z koření, přidáme květák nebo hrášek, oloupaná nakrájená rajčata a přelijeme vývarem. Vaříme do té doby, až je zelenina měkká, nesmí však být rozvařená.

3

Po uvaření posypeme petrželovou natí.

Poznámka

cibule středně velká malý květák

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept