Jednoduchý recept

Smažená treska s limetou

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 15181

Ingredience

2 ks Limetka
75 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 941kJ
5% Sacharidy 18 g
5% Tuky 4 g
25% Sodík 495 mg
52% Bílkoviny 29 g

Smažená treska s limetou postup přípravy receptu:

1

Mouku smícháme s česnekovou solí a pepřem. Filé z tresky obalíme v kořeněné mouce a smažíme ve velmi rozpáleném oleji 3-4 minuty.

2

Vyjmeme a dáme vykapat na papírový ubrousek.

3

Přendáme na nahřátou servírovací mísu, na každou porci ryby vymačkáme půl limetky a posypeme sekanou petrželí.

Poznámka

Ihned podáváme s čerstvou salsou a novými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept