Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15182

Ingredience

700 g Brambory
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Pórek
300 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 500kJ
14% Sacharidy 49 g
51% Tuky 38 g
54% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Bramborová pánev postup přípravy receptu:

1

Brambory vaříme ve slupce v osolené vodě asi 20 minut, slijeme je a necháme okapat. Druhý den brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

2

Slaninu nakrájíme na proužky, pórek omyjeme, zelenou část odstraníme a bílou nakrájíme na kolečka.

3

Na pánvi na 2 lžících rozpáleného oleje osmahneme slaninu, necháme zesklovatět pórek a potom obojí vyjmeme z pánve.

4

Očištěné houby nakrájíme na tenké plátky. Zbylý olej přidáme do tuku v pánvi a brambory na něm opečeme dozlatova. Přidáme houby a podusíme. Vložíme zbylé suroviny, okořeníme a posypeme nasekanou petrželkou.

5

Pokrm podáváme na pánvi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept