Recept

Kuře na sherry s paprikou a cibulí

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15191

Ingredience

2 ks Cibule
1400 g Kuře
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Sherry brandy
1 kávová lžička Sůl
125 ml Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 998 kcal
Kilojoule 4 174kJ
8% Sacharidy 27 g
72% Tuky 54 g
27% Sodík 540 mg
120% Bílkoviny 68 g

Kuře na sherry s paprikou a cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře osušíme a rozdělíme na 8 porcí. Porce po všech stranách posypeme mletou paprikou, osolíme a opepříme.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, očištěné papriky nakrájíme na nudličky.

3

V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme maso, přidáme nakrájenou cibuli, papriky a prolisovaný česnek. Vše krátce opečeme. Přilijeme sherry a vývar. Povaříme asi 12 minut, přiklopíme pokličkou a necháme dalších 12 minut zvolna táhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept