Jednoduchý recept

Omáčka Napoli

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15209
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 464kJ
5% Sacharidy 16 g
7% Tuky 5 g
23% Sodík 456 mg
4% Bílkoviny 2 g

Omáčka Napoli postup přípravy receptu:

1

Rajčata vyklopíme z konzervy a nakrájíme nadrobno.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na 3 lžících oleje, přidáme prolisovaný česnek a rajčata. Osolíme, opepříme a mírně osladíme. Dusíme asi 15 minut.

Poznámka

Omáčku podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept