Jednoduchý recept

Česneková omáčka s feferonkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15210
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Feferony
50 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Česneková omáčka s feferonkou postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a mírně osmahneme na oleji. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou feferonku a ještě chvíli společně opékáme.

Poznámka

Omáčku podáváme s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept