Jednoduchý recept

Mleté maso v zeleninové pánvi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 15213
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Jíška instantní
250 g Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř 4 barev
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tvaroh jemný
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřové maso mleté
150 g Zakysaná smetana
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 120kJ
5% Sacharidy 19 g
240% Tuky 180 g
16% Sodík 328 mg
45% Bílkoviny 26 g

Mleté maso v zeleninové pánvi postup přípravy receptu:

1

Mleté maso propracujeme s oloupanou, nasekanou cibulí, tvarohem, vejcem a mletou paprikou. Směs osolíme, opepříme a vytvarujeme z ní malé kuličky. Opékáme je po všech stranách na rozehřátém oleji asi 10 minut a vyjmeme.

2

Do pánve s olejem vložíme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a omyté zelí nakrájené na nudličky. Podlijeme 125ml vody a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přidáme zakysanou smetanu, vmícháme jíšku a vše povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme masové kuličky a jen prohřejeme.

3

Pokrm podáváme posypaný kuličkami barevného pepře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept