Recept

Pestrý salát s ředkvičkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 15217
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

5 ks Cibulka jarní
400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Ocet jablečný
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
10 ks Ředkvička
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 446kJ
4% Sacharidy 14 g
7% Tuky 5 g
12% Sodík 242 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pestrý salát s ředkvičkou postup přípravy receptu:

1

Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3cm. Vaříme je v osolené vodě 10 minut, scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.

2

Omytá rajčata nakrájíme na osminky, očištěné ředkvičky a cibulku nakrájíme na kolečka.

3

Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Všechny salátové přísady promícháme v míse, přelijeme zálivkou a zlehka promícháme.

4

Podáváme ke karbanátkům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept