Brambory opečené - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Brambory opečené
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 1522 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
1600 g | Brambory vařené |
80 g | Sádlo škvařené |
15 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 876kJ
9% Sacharidy 32 g
11% Tuky 8 g
48% Sodík 969 mg
5% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 7,8mg |
Draslík | 526,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory vařené, Sádlo škvařené, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Brambory opečené postup přípravy receptu:
1 | Uvařené brambory rozkrájené na větší kusy zvolna opékáme na sádle. Mírně je osolíme. |
2 | Ihned podáváme. |