Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 15223
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 šálek Bazalka
4 stroužek Česnek
4 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Kapary sterilované
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
1 kg Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 136kJ
6% Sacharidy 23 g
24% Tuky 18 g
33% Sodík 653 mg
113% Bílkoviny 63 g

Steaky z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme. Česnek oloupeme a nasekáme.

2

Steaky z tuňáka opláchneme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme na pánev s rozpáleným tukem. Opečeme z každé strany 5 minut. Poté je vyjmeme a uchováme v teple. Na témže tuku orestujeme připravenou cibuli s česnekem, přidáme okapaná, oloupaná rajčata a okapané kapary, zamícháme, osolíme, opepříme. Bazalku omyjeme, osušíme a nasekáme. Přidáme ke směsi.

3

Steaky rozdělíme na talíře, obložíme směsí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept