Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15228
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Cibule
0,3 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Květák
1 ks Limetka
1 kávová lžička Petržel kudrnka
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
75 g Sýr Feta
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 113 kcal
Kilojoule 472kJ
6% Sacharidy 22 g
3% Tuky 2 g
18% Sodík 368 mg
12% Bílkoviny 7 g

Červený květák postup přípravy receptu:

1

Nasekáme velmi jemně cibuli, vložíme do mísy. Škrabkou oškrábeme tenké proužky limetkové kůry, přidáme k cibuli. Přidáme limetkovou šťávu a směs necháme odležet.

2

Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme doměkka. Rajčata vyklopíme z konzervy do pánve a přidáme čili a cukr. Mírně prohřejeme. Přidáme cibuli, sůl a prohřejeme. Třetinu salsy přendáme do servírovací mísy. Na salsu upravíme okapané růžičky květáku a na ně dáme zbývající salsu.

3

Posypeme rozdrobeným sýrem a ihned podáváme posypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept