Jednoduchý recept

Ragú z plodů moře

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 15229
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
450 g Mořské plody mix
6 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tymián čerstvý
250 ml Vývar rybí
6 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
6% Sacharidy 23 g
722% Tuky 542 g
29% Sodík 585 mg
43% Bílkoviny 24 g

Ragú z plodů moře postup přípravy receptu:

1

Cibuli očistíme a nakrájíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka. Stonek celeru očistíme, nakrájíme na kousky.

2

Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Olivový olej rozehřejeme na druhé pánvi, vložíme plody moře a restujeme. Poté přidáme připravenou zeleninu a po čtyřech minutách zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný tymián a citrónovou šťávu. Na závěr přimícháme smetanu a slaninu, prohřejeme a již nevaříme.

3

Upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept