Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15231
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová kůra
300 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
50 g Sýr Čedar
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 831kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 283 mg
24% Bílkoviny 14 g

Zelené fazolky s vejci postup přípravy receptu:

1

Fazolky uvaříme 5-6 minut, až změknou. Necháme vykapat v cedníku, propláchneme pod studenou vodou a znovu slijeme.

2

V pánvi rozpálíme olej, přidáme tenké plátky cibule a smažíme, až bude cibule měkká.

3

V míse rozšleháme vejce s kořením, přidáme k cibuli a smažíme na mírném plameni, až budou vejce téměř hotová, nesmíme přesmažit.

4

Do pánve přidáme fazolky a necháme krátce prohřát.

5

Směs vyklopíme na servírovací talíř, posypeme strouhaným sýrem a citrónovou kůrou. Ihned podáváme.

Poznámka

Pro výraznější chuť použijeme místo čedaru parmezán.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept