Recept

Bramborové karbanátky s čili

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15235
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

600 g Brambory
50 g Chilli paprička
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
60 g Mouka pšeničná hladká
50 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
115 g Sýr Čedar
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 217kJ
9% Sacharidy 31 g
17% Tuky 13 g
16% Sodík 322 mg
26% Bílkoviny 15 g

Bramborové karbanátky s čili postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka. Slijeme, vrátíme do hrnce a rozmačkáme dohladka.

2

Vložíme do mísy, přidáme strouhaný sýr, sůl, nakládané čili papričky jalapeňos nakrájené na plátky a ušlehané vejce. Zasypeme nasekaným koriandrem a vymícháme těsto.

3

Na pomoučněném vále rozdělíme těsto na 10 karbanátků.

4

Ve větší pánvi rozpálíme olej a karbanátky osmažíme 2-3 minuty z každé strany.

Poznámka

Podáváme s čerstvou citrusovou salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept