Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15241
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Candát obecný
125 ml Citronová šťáva
4 ks Hřebenatka
1 hrst Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
100 ml Víno šumivé (sekt)
600 ml Vývar rybí
800 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
7% Sacharidy 26 g
8% Tuky 6 g
30% Sodík 602 mg
63% Bílkoviny 36 g

Candát pošírovaný postup přípravy receptu:

1

Rozmrazenou zeleninu povaříme 8 minut v rybím vývaru. Poté vyjmeme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Filety z ryb opereme, osušíme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Do zbytku vývaru přilijeme sekt, rozpustíme v něm sardelovou pastu a filety povaříme 7 minut na mírném ohni.

3

Hřebenatky podusíme 2 minuty na rozpáleném pepřovém másle.

4

Směs ze zeleniny rozdělíme na talíře, filety položíme do středu, na filety dáme hřebenatky, ozdobíme nasekaným koprem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept