Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15249
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
700 g Brambory
2 stroužek Česnek
600 g Kapusta růžičková
500 g Krůtí prsa
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
300 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Šalotka
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno bílé
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 647 kcal
Kilojoule 2 709kJ
16% Sacharidy 58 g
258% Tuky 194 g
44% Sodík 879 mg
77% Bílkoviny 44 g

Bakofa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, jednu očištěnou šalotku jemně nasekáme, oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Vše smícháme se solí, pepřem, bobkovým listem, vývarem a vínem, necháme marinovat 12 hodin.

2

Římský hrnec namočíme do vody asi na 10 minut.

3

Oloupané brambory a mrkev krájíme na plátky, zbylé šalotky rozkrájíme na kostky.

4

Omyté kapustičky překrojíme, dusíme na másle asi 3 minuty. Přidáme zeleninu a nasekanou petržel. Polovinu směsi dáme do římského hrnce, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Navršíme na ni maso, zbylou zeleninu, vše ochutíme, zalijeme přecezenou marinádou. Přikryté vložíme do studené trouby, při teplotě 225 stupňů Celsia dusíme 90 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept