Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15270
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
500 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 009kJ
0% Sacharidy 1 g
14% Tuky 10 g
19% Sodík 379 mg
45% Bílkoviny 25 g

Tatarské jednohubky postup přípravy receptu:

1

Omytou a očištěnou hovězí svíčkovou rozkrájíme po vláknu na tenké plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

2

Cibulku očistíme, pokrájíme na tenká kolečka. Posypeme jimi plátky masa, svineme do závitků a vložíme do mrazničky na cca 20 minut.

3

Potom závitky obalíme anglickou slaninou, napíchneme na párátka a ze všech stran opékáme na oleji asi 4 minuty.

Poznámka

Připravíme asi 20 jednohubek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept