Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15271

Ingredience

3 ks Lilek
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
50 g Sýr Niva (Rokfór)
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
2 stroužek Česnek
6 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 622kJ
5% Sacharidy 20 g
6% Tuky 5 g
16% Sodík 313 mg
23% Bílkoviny 13 g

Lilkové jednohubky postup přípravy receptu:

1

Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky přibližně centimetr silné plátky. Osolíme, necháme 15 minut stát. Potom plátky omyjeme pod tekoucí vodou.

2

Oloupaný česnek a očištěné žampiony nasekáme, osmahneme na 2 lžících olivového oleje, přidáme nasekané bylinky a opepříme.

3

Plátky lilků potřeme olejem a opékáme na oleji přibližně 8 minut po obou stranách. Opečené plátky obložíme Nivou a žampiony, svineme a sepneme párátky.

Poznámka

Servírujeme teplé. Připravíme asi 10 jednohubek. Můžeme použít různě druhy čerstvých bylinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept