Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15284
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
3 ks Fenykl čerstvý
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Sardinka obecná
1 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
125 ml Vývar rybí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 452 kcal
Kilojoule 1 893kJ
6% Sacharidy 21 g
39% Tuky 29 g
12% Sodík 241 mg
94% Bílkoviny 53 g

Sardinky na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl opláchneme, nakrájíme na plátky, nať nasekáme. Česnek oloupeme, prolisujeme, cibuli oloupeme, rozkrájíme na kolečka. Sardinky opláchneme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.

2

Do zapékací mísy vlijeme trochu oleje, na dno vyskládáme polovinu zeleniny, sardinky na ni rozložíme, zakryjeme zbylou zeleninou, zakapeme zbylým olejem, osolíme, opepříme, přilijeme bílé víno a vývar. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme na střední liště 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept