Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15292
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Celer řapíkatý
4 ks Cibule
250 g Jogurt bílý
0,3 šálek Kopr čerstvý
650 g Krabí maso mražené
4 ks Mrkev kořen
1 špetka Nové koření mleté
2 polévková lžíce Ocet jablečný
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Pepř citronový
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tuk Hera jedlý
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 766kJ
9% Sacharidy 32 g
476% Tuky 357 g
73% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Krabí burger postup přípravy receptu:

1

Krabí maso rozmrazíme, nahrubo rozsekáme.

2

Papriku očistíme, zbavíme zrníček, mrkev s celerem a cibulí oloupeme, vše nakrájíme na kostičky.

3

Maso, zeleninu a jedno vejce prohněteme, osolíme, opepříme, přidáme nové koření a citronový pepř. Vše řádně promícháme, vytvoříme karbanátky. Vložíme na pánev s rozpáleným tukem, karbanátky osmažíme z každé strany 5 minut. V době smažení smícháme smetanu s jogurtem.

4

Kopr opláchneme, osušíme, nasekáme a vmícháme do jogurtu, osolíme, opepříme. Zbylá vejce rozklepneme do vroucí octové vody a 4 minuty pošírujeme.

5

Hotové karbanátky rozložíme na talíře, na každý položíme pošírované vejce, ozdobíme smetanovou zálivkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept