Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15294
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Anglická slanina
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín drcený
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 hrst Máta
1 kávová lžička Nové koření mleté
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Platýz - filety
4 ks Šalotka
6 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 623kJ
11% Sacharidy 39 g
40% Tuky 30 g
35% Sodík 700 mg
92% Bílkoviny 52 g

Platýz s okurkou postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme, vykucháme, omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme uvnitř i vně. Pokrájenou slaninu vyškvaříme na pánvi, přidáme tuk, ryby a osmažíme po obou stranách po 6 minutách.

2

Jogurt smícháme se smetanou, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou šalotku. Poté přidáme očištěné, nastrouhané okurky. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, nové koření a koriandr.

3

Hotové ryby servírujeme na talíři, každou ozdobíme kostičkami slaniny a obložíme mátou.

4

Jogurtovou směs podáváme zvlášť v miskách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept