Jednoduchý recept

Sladká jablečná rýže

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15297
Kategorie: Rizota

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr vanilka
4 ks Jablka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 hrst Meduňka
200 g Rýže předvařená (parboiled)
1 polévková lžíce Sirup Monin - granátové jablko
2 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 525kJ
21% Sacharidy 77 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 4 mg
8% Bílkoviny 5 g

Sladká jablečná rýže postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky, které povaříme ve vodě 4 minuty. Scedíme, přidáme máslo, sirup, citronovou šťávu, vanilkový cukr a nastrouhaný zázvor. Řádně promícháme.

2

Hotovou rýži smícháme s jablečnou hmotou a servírujeme ozdobenou lístkem meduňky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept