Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15302

Ingredience

150 g Angrešt
1 polévková lžíce Citronová šťáva
125 ml Mango
150 g Rybíz červený
150 g Sezam - semena
125 ml Sirup Monin - grenadina
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
400 g Sýr sójový - Tofu
2 ks Vejce slepičí
500 ml Víno červené
0,5 polévková lžíce Zázvor mletý
4 polévková lžíce Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 594kJ
14% Sacharidy 52 g
38% Tuky 28 g
3% Sodík 64 mg
38% Bílkoviny 21 g

Tofu kuličky postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vlijeme červené víno, citronovou šťávu, přidáme omyté bobule a na mírném ohni povaříme 10 minut.

2

Bobule rozmačkáme vidličkou, vmícháme zázvorový rosol a smetanu. V případě potřeby zahustíme moukou. Ještě teplé odstavíme z ohně.

3

Sýr pokrájíme na kostičky, rozmixujeme spolu s grenadinou a šťávou z manga.

4

Vejce rozšleháme, z tofu tvarujeme kuličky, obalíme ve vajíčku a v sezamovém semínku, které mírně přitlačíme.

5

Kuličky smažíme dozlatova ve fritovacím hrnci, necháme okapat na papírovém ubrousku. Upravíme na talíř, ozdobíme některými bobulemi a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept