Recept

Zelenina s vepřovým masem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15363

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Cuketa
100 g Hrášek mražený
200 g Kapusta hlávková
350 g Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř citronový
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
500 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 270kJ
7% Sacharidy 26 g
314% Tuky 235 g
47% Sodík 930 mg
57% Bílkoviny 32 g

Zelenina s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme a opepříme citronovým pepřem.

2

Ve velké pánvi ohřejeme 300 ml vývaru, maso v něm podusíme asi 7 minut a vyjmeme je.

3

Oloupanou mrkev podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Omytou kapustu a cukety nakrájíme na nudličky, oloupaný česnek nasekáme.

4

Mrkev, kapustu a česnek vložíme do pánve, zalijeme zbylým vývarem a podusíme za občasného zamíchání asi 4 minuty. Přidáme hrášek, citronovou šťávu a cukety a dusíme ještě 2 minuty. Podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept