Recept

Bádenské řezy s cibulí

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15372
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1000 g Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
20 g Droždí
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
500 g Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 501kJ
13% Sacharidy 49 g
18% Tuky 14 g
8% Sodík 154 mg
22% Bílkoviny 12 g

Bádenské řezy s cibulí postup přípravy receptu:

1

Smícháme mouku se lžičkou soli, vyhloubíme důlek, nalijeme do něj vlažné mléko, přidáme rozdrobené droždí a cukr. Promícháme s trochou mouky a necháme přikryté 20 minut stát. Potom přilijeme olej a vypracujeme těsto, které necháme kynout 40 minut.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a podusíme v rozehřátém másle 12 minut. Podle chuti opepříme.

3

Těsto vyválíme na tenký plát, vložíme na plech vyložený pečicím papírem a na těsto rozprostřeme cibuli. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Asi po 10 minutách pečení posypeme cibuli nastrouhaným sýrem.

4

Upečený koláč nakrájíme na řezy. Pokrm podáváme teplý i studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept