Jednoduchý recept

Rajčatový relish

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15376

Ingredience

2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Cibule
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
125 ml Vývar z hovězích kostí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 500kJ
3% Sacharidy 12 g
10% Tuky 8 g
16% Sodík 313 mg
6% Bílkoviny 3 g

Rajčatový relish postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vybereme zrnka. Dužinu nakrájíme na kostiky.

2

Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme rajčata, osmahneme, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar, přidáme nasekané bylinky, na kostičky nakrájenou feferonku a zelený pepř a zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

Poznámka

Omáčku podáváme studenou k různě upraveným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept