Recept

Špagetový salát s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15413
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice
150 g Hrášek mražený
2 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Ocet vinný červený
8 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rajčata Cherry
350 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Ementál (Primátor)
250 g Uzené maso vařené
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,067 kcal
Kilojoule 4 463kJ
22% Sacharidy 79 g
318% Tuky 238 g
13% Sodík 267 mg
56% Bílkoviny 32 g

Špagetový salát s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Omytá rajčata nakrájíme na dílky, oloupanou mrkev nakrájíme na kostičky. Mražený hrášek podusíme v troše vody asi 5 minut, necháme okapat. Uzené maso a sýr nakrájíme na nudličky.

3

Promícháme ocet, hořčici, sůl a pepř, nakonec zašleháme olej. Zálivku smícháme se všemi připravenými surovinami, salát posypeme lístky petrželky a necháme asi 1 hodinu rozležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept