Recept

Bramborový koláč s uzeninou a hlávkovým salátem

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1543

Ingredience

1 kg Brambory
2 ks Cibule
2 ks Klobása ostravská
1 špetka Majoránka
1 dl Mléko polotučné
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 ks Párky telecí
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 058kJ
19% Sacharidy 67 g
55% Tuky 41 g
14% Sodík 290 mg
46% Bílkoviny 26 g

Bramborový koláč s uzeninou a hlávkovým salátem postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme.

2

Uzeniny nakrájíme na kostičky a na 2/3 másla osmahneme nakrájenou cibuli, ochutíme prolisovaným česnekem.

3

Z mouky, vajec, mléka, soli a koření vypracujeme těsto,přimícháme do něj brambory, uzeninu i cibuli.

4

Vše dobře promícháme a dáme do vymazané formy. Povrch poklademe zbytkem másla.

5

Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě. Podáváme teplý s hlávkovým salátem.

Poznámka

Kořeníme /majoránka, pepř, rozmarýn, sůl/ dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept