Zdravý recept

Ledová avokádová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15432
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

2 ks Avokádo
500 ml Mléko kefírové
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 ks Rajčata
10 g Řeřicha
0,5 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tabasco
100 ml Vývar zeleninový
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 018kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
12% Sodík 232 mg
13% Bílkoviny 7 g

Ledová avokádová polévka postup přípravy receptu:

1

Řeřichu (nebo potočnici) omyjeme a otrháme lístky. Několik jich odložíme stranou. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme nadrobno. Avokáda rozpůlíme a vypeckujeme.

2

Avokádovou dužinu rozmixujeme s kefírem, řeřichou, vývarem a pomerančovou šťávou. Osolíme a okořeníme tabascem a worcesterem.

3

Polévku necháme chladit asi 30 minut. Před podáváním posypeme zbylou řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept