Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15435
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 ks Cibule
1 ks Kuře
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
100 g Salám uherský
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno červené
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,538 kcal
Kilojoule 6 434kJ
5% Sacharidy 18 g
102% Tuky 76 g
25% Sodík 504 mg
155% Bílkoviny 87 g

Kuře po uhersku postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře naporcujeme. Smícháme papriku, mouku, sůl a pepř a ve směsi maso obalíme. Porce opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji, vyjmeme, zabalíme do alobalu a udržujeme v teple.

2

Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme, očištěné papriky nakrájíme na nudličky. Salám a omytá rajčata nakrájíme na kostičky. Vše opečeme ve výpeku a zalijeme červeným vínem. Přidáme kuře a dusíme pod pokličkou 45 minut. Do šťávy vmícháme zakysanou smetanu a chvíli prohřejeme.

3

Podáváme s rýží a hlávkovým salátem.

Poznámka

Použijeme papriky trikolora.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept