Recept

Pomeranč s pepřem v karamelu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15441
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
3 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
1 hrst Ořechy vlašské
4 ks Pomeranče
1 špetka Sůl
150 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
11% Sacharidy 40 g
30% Tuky 23 g
3% Sodík 59 mg
22% Bílkoviny 12 g

Pomeranč s pepřem v karamelu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Pomeranče oloupeme až na dužinu, nakrájíme na dílky a zbavíme peciček.

2

Sýr nakrájíme na malé trojúhelníčky. Pomeranč, sýr a cibuli upravíme na dezertní talířky.

3

Na teflonové pánvi zkaramelizujeme cukr dozlatova, zředíme octem a povaříme. Smícháme oba druhy oleje, sůl, zelený pepř a přidáme do karamelu.

4

Zálivkou zakapeme pomeranče a dezert ozdobíme půlkami ořechů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept