Recept

Palačinky s náplní z lososa a krabů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15458

Ingredience

Náplň
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Fenykl čerstvý
0,5 kávová lžička Hořčice Dijonská
75 g Krab
150 g Losos - filety
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Smetana sójová
1 špetka Sůl
100 ml Vývar rybí
1 ks Šalotka
150 g Špenát listový čerstvý
Palačinky s náplní z lososa a krabů
0,5 ks Kopr čerstvý
100 ml Minerální voda perlivá
140 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
150 ml Oves Milk - sušený ovesný nápoj
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 824kJ
17% Sacharidy 62 g
15% Tuky 12 g
20% Sodík 395 mg
45% Bílkoviny 25 g

Palačinky s náplní z lososa a krabů postup přípravy receptu:

1

Vejce, mouku, ovesný nápoj, sůl a minerálku zpracujeme na hladké těsto a necháme 30 minut, odpočinout.

2

Očistíme fenykl, listy odkrojíme a dáme stranou, poté rozkrájíme na tenké proužky. Šalotku oloupeme a nasekáme najemno.

3

V pánvi rozpálíme olej, přidáme šalotku a fenykl, dusíme 4-5 minut. Přilijeme vývar, zakryjeme a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přilijeme sójovou smetanu, promícháme a vaříme ještě 7 minut.

4

Špenát očistíme a blanšírujeme ho asi 1-2 minuty v osolené vodě. Vyjmeme, zchladíme a necháme okapat. Nasekáme nahrubo. Plátky lososa nakrájíme na kostičky. Kraby smícháme s citrónovou šťávou, solí a pepřem a 5 minut marinujeme.

5

Kopr opláchneme, vysušíme, listy otrháme a spolu s listy fenyklu nasekáme najemno. Polovinu vmícháme do těsta. Zbytek přidáme spolu s hořčicí k fenyklové omáčce. Vmícháme špenát, kraby, lososa a necháme odležet.

6

Na pánvi rozpálíme olej a upečeme z koprového těsta čtyři palačinky, udržujeme teplé. Na polovinu každé palačinky rozdělíme čtvrtinu náplně, přiklopíme druhou polovinou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept