Jednoduchý recept

Bylinkový tvaroh

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15462

Ingredience

2 ks Bazalka
1 špetka Cukr moučkový
200 g Jogurt bílý
0,5 ks Kopr čerstvý
80 g Majonéza
100 g Okurka salátová
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 019kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
9% Sodík 179 mg
23% Bílkoviny 13 g

Bylinkový tvaroh postup přípravy receptu:

1

Jogurt, tvaroh a majonézu rozmixujeme do krému.

2

Svazky bylinek opereme, osušíme, lístky otrháme, posekáme na jemno. Pažitku krájíme na ruličky, řeřichu odstřihneme a opláchneme. Bylinky a řeřichu zamícháme do tofu.

3

Okurku oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do tvarohu, osolíme, opepříme a osladíme.

Poznámka

Podáváme s bramborami na loupačku nebo frikadelami z Tofu. Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept