Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 15492
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Candát obecný
3 ks Cibule
3 ks Fenykl sladký - hlíza
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Šafrán
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 865kJ
9% Sacharidy 31 g
3% Tuky 2 g
12% Sodík 232 mg
33% Bílkoviny 18 g

Candát s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Očištěný fenykl nakrájíme šikmo na nudličky, oloupanou cibuli krájíme podélně na dílky.

2

Omyté porce ryby osolíme, opepříme a potřeme lžicí oleje.

3

Cibuli a fenykl za stálého míchání osmahneme na lžíci oleje, vmícháme šafrán, sůl, pepř, lístky tymiánu, šťávu a kůru z jednoho pomeranče, opékáme ještě 5 minut.

4

Candáta grilujeme na rozpálené grilovací pánvi asi 3 minuty po každé straně. Porce upravíme na zeleninu a posypeme na nudličky nakrájeným pórkem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept