Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15520

Ingredience

1 špetka Cukr moučkový
1 špetka Kardamom
200 ml Káva Espresso
50 ml Mléko kokosové
1 špetka Skořice mletá
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
25 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 192kJ
3% Sacharidy 11 g
35% Tuky 26 g
1% Sodík 20 mg
4% Bílkoviny 2 g

Čokoládový punč postup přípravy receptu:

1

Čokoládu rozlámeme na kousky. Polovinu neslazené rostlinné šlehačky zahřejeme v rendlíku a čokoládu v ní za stálého míchání rozpustíme.

2

Do čokoládové smetany přimícháme kokosové mléko a kávu, zahřejeme.

3

Podle chuti přidáme špetku kardamomu a trochu mleté skořice.

4

Zbylou smetanu ušleháme se špetkou moučkového cukru dotuha.

5

Čokoládový punč nalijeme do dvou sklenic a ozdobíme šlehačkou.

Poznámka

Rostlinnou smetanu koupíme ve speciálních obchodech pod značkou Hoplá nebo Hole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept