Recept

Sendvič s tuňákovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15539

Ingredience

1 ks Bageta
4 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kapary sterilované
20 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
360 g Tuňák v oleji
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 ks Čekanka
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,125 kcal
Kilojoule 4 705kJ
23% Sacharidy 82 g
103% Tuky 77 g
354% Sodík 7 g
72% Bílkoviny 41 g

Sendvič s tuňákovým salátem postup přípravy receptu:

1

Tuňáka vyklopíme z konzervy a necháme dobře okapat. Maso rozmělníme vidličkou.

2

Kapary a olivy nasekáme a v míse je opatrně promícháme s tuňákem, zakysanou smetanou a citronovou šťávou. Vmícháme prolisovaný česnek a salát mírně osolíme a podle chuti opepříme.

3

Bagetu nakrájíme na 8 stejných kusů a vodorovně rozkrojíme. Na spodní poloviny baget položíme omyté listy čekanky, obložíme tuňákovým salátem a přiklopíme horními polovinami baget.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept