Jednoduchý recept

Polévka s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 1554
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

4 ks Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
150 g Klobása Dunajská
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 045kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 212 mg
19% Bílkoviny 10 g

Polévka s klobásou postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme nadrobno pokrájenou zeleninu, přidáme na malé kostky nakrájené brambory a vše podusíme. Pak vše zalijeme vodou, osolíme, opepříme a přisypeme rozkrájený chléb. Vše vaříme, až brambory změknou.

2

Rozkrájenou klobásu v polévce prohřejeme.

3

Po odstavení polévku posypeme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept