Recept

Rybí pánev se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15555

Ingredience

3 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
750 g Filé z aljašské tresky
4 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Vývar zeleninový
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 485kJ
5% Sacharidy 18 g
479% Tuky 359 g
15% Sodík 293 mg
65% Bílkoviny 36 g

Rybí pánev se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filé omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a pokrájíme na tenké, úzké kousky.

2

Celer, mrkev, papriky a cibuli očistíme, nakrájíme na nudličky.

3

V pánvi na rozehřátém másle podusíme připravenou zeleninu, přilijeme 150 ml vývaru, pod pokličkou zvolna vaříme asi 5 minut.

4

Kousky filé posypeme lístky řeřichy (nebo kerblíku) a přidáme do pánve.

5

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept