Polévka s krůtím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Polévka s krůtím masem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 15591 |
Kategorie: | Krémové polévky |
Ingredience
0,3 ks | Brambory rané |
100 g | Krůtí prsa |
0,3 ks | Mrkev kořen |
0,3 ks | Petržel kořen |
0,3 ks | Pórek |
300 ml | Voda kojenecká |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 32,5mg |
Draslík | 320,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,2mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Krůtí prsa, Petržel kořen mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Brambory rané, Mrkev kořen, Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Voda kojenecká nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Polévka s krůtím masem postup přípravy receptu:
1 | Mrkev, petržel a bramboru oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, omytý pórek nakrájíme na kolečka. Omyté krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a vše uvaříme v kojenecké vodě doměkka. |
2 | Polévku najemno rozmixujeme. |