Jednoduchý recept

Hovězí zeleninová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 15594

Ingredience

20 g Celer bulvový
20 g Hovězí maso vařené
0,3 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Máslo čerstvé
0,3 ks Petržel kořen
350 ml Voda kojenecká

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 54 kcal
Kilojoule 228kJ
1% Sacharidy 3 g
62% Tuky 46 g
1% Sodík 19 mg
6% Bílkoviny 3 g

Hovězí zeleninová polévka postup přípravy receptu:

1

Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v kojenecké vodě doměkka.

2

Uvařenou zeleninu rozmixujeme s vařeným hovězím masem a kouskem čerstvého másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept