Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 15597 |
Kategorie: | Krémové polévky |
Ingredience
100 g | Brambory rané |
20 g | Kuřecí maso vařené |
0,5 kávová lžička | Máslo čerstvé |
50 g | Mrkev kořen |
5 polévková lžíce | Voda kojenecká |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 3,3mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory rané, Kuřecí maso vařené, Máslo čerstvé, Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Voda kojenecká nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem postup přípravy receptu:
1 | Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka. |
2 | K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla. |