Jednoduchý recept

Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 15597
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

100 g Brambory rané
20 g Kuřecí maso vařené
0,5 kávová lžička Máslo čerstvé
50 g Mrkev kořen
5 polévková lžíce Voda kojenecká

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 353kJ
3% Sacharidy 12 g
81% Tuky 61 g
0% Sodík 0 mg
7% Bílkoviny 4 g

Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.

2

K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept