Recept

Hovězí roláda s mletým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15608

Ingredience

0,5 ks Cibule
300 g Hovězí maso zadní
20 g Olej rostlinný
1 špetka Sůl
100 g Vepřové maso mleté
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 451kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
11% Sodík 227 mg
73% Bílkoviny 41 g

Hovězí roláda s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí maso rozklepeme na větší plát.

2

Mleté vepřové maso osolíme, vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a směs rozložíme na masový plát. Stočíme do rolády a ovážeme nití.

3

Roládu po všech stranách opečeme na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou doměkka.

4

Hotovou roládu vyjmeme, nit odstraníme a maso nakrájíme na tenké plátky.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží, přelitou vypečenou šťávou z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept