Jednoduchý recept

Zadělávaná telecí plec se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15609
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
15 g Kedlubna
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
15 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl mořská
200 g Telecí plec
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 196 kcal
Kilojoule 819kJ
1% Sacharidy 2 g
15% Tuky 11 g
11% Sodík 221 mg
36% Bílkoviny 20 g

Zadělávaná telecí plec se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na lžíci másla. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a po všech stranách je osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou do poloměkka.

2

Mrkev a kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Osolíme a společně podusíme doměkka.

3

Do hotového pokrmu vmícháme nasekanou petrželku.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept