Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15611
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Jablka
20 g Máslo čerstvé
62,5 ml Mléko polotučné
1 ks Rohlíky bílé
1 polévková lžíce Strouhanka
1 ks Sýr Lučina - termizovaný
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 618kJ
9% Sacharidy 34 g
31% Tuky 24 g
3% Sodík 66 mg
20% Bílkoviny 11 g

Žemlovka s lučinou postup přípravy receptu:

1

Rohlík nakrájíme na plátky a pokropíme mlékem. Oloupané jablko rozkrojíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Lučinu rozmícháme s bílkem a mírně osladíme.

2

Do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného malého pekáčku urovnáme plátky rohlíku, na ně plátky jablka a navrch lučinu.

3

Žemlovku pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept